Foto: Glassporta.rs
Reklame

Šesti dan Evropske nedelje sporta u Zaječaru pokazao je svu radost dečijeg i omladinskog sporta. Članice Omladinskog odbojkaškog kluba “Zaječar” i zainteresovane učenice prisustvovale su javnom odbojkaškom treningu u sali Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada”, piše Glassporta.rs.

Trening su vodili dugogodišnji prvi trener zaječarskih odbojkašica Ivan Buca Tošić i Ivana Stefanović, koji su šestog dana zaječarske sportske nedelje uveli male školarce u svet sporta.

Mališane je pozdravio direkor Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada” Veroslav Paunović, koji im je poželeo puno sreće u nastavku školskih i sportskih obaveza, a da je na njima da odluče kojem će se sportu privoleti.

“Izuzetno mi je drago da je naša škola već drugu godinu u nizu deo Evropske nedelje sporta, a sigurno je da ćemo kroz saradnju sa Sportskim savezom grada Zaječara, nastaviti da pomažemo razvoj zaječarskog sporta”, poručio je za “Glas sporta” direktor Paunović.

Evropska nedelja sporta ulazi polako u svoju završnicu. Tako će u sredu u Predškolskoj ustanovi “Đulići” na programu biti Sportska početnica, kojoj će prisustvovati predškolci, a sve to u izvođenju Sportskog saveza grada Zaječara sa početkom u 10:30. Kompletna satnica i raspored održavanja javnih treninga nalazi se na stranicama “Glasa sporta” (https://glassporta.rs/evropska-nedelja-sporta-od-cetvrtka-23-septembra-u-zajecaru/).

Izvor: Glassporta.rs