Reklame

Vojislav Šešelj, lider Radikala, posetio je grad na Timoku, i tom prilikom aktivisti njego stranke podelili su knjige Zaječarcima. Sakupljani su i potpisi za zabranu gej brakova.

Predsednik Srpske Radikalne stranke, Vojislav Šešelj istakao je danas u Zaječaru da ako SNS i SPS, nemaju dovoljno poslanika da naprave vlast, oni će razmotriti ulazak u koaliciju, ali za to postoje određeni uslovi.

„Saradnja je moguća samo ukoliko ako oni sami ne budu imali većinu. U suprotnom nas koalicija ne interesuje. Ako im fali za većinu, pa im ni socijalisti ne budu dovoljni, onda smo zainteresovani, ali pod određenim uslovima. Ako se to dogodi, pikiram mesto premijera, a za ministre imamo druge ljude. Mogu biti premijer, ako imamo baš jaku poslaničku grupu”, kazao je Šešelj u Zaječaru.

Kako je saopštila predsednica Okružnog odbora SRS-a, Ljiljana Urošević – Macić, SRS je za izbore spremna i očekuje dobre rezultate.

„Očekujemo da ćemo sigurno preći cenzus, osvojiti oko 10 odsto glasova i ući u Skupštinu Srbije“, istakla je ona.

Okupljenim građanima podeljeno je više od 2.000 knjiga, a kako iz Srpske radikalne stranke saopštavaju, odziv građana je bio odličan.

Reklame