Foto: Glassporta.rs
Reklame

Javnim rukometnim treningom na Popovoj plaži, nastavljena je Evropska nedelja sporta u Zaječaru. Deo rukometnog repertoara prikazan je na terenu Sportsko-rekreativnog centra “Popova plaža”, piše Glassporta.rs.

Tradicija, kvalitet i uspesi su stvari koje su krasile rukometu igru u gradu na Timoku, a tome teže i sadašnje generacije Rukometnog kluba Zaječar. Sa mladim rukometnim nadama radili su treneri Darko Milosavljević, Jugoslav Petrović i Miroslav Marinović, koji su kroz sadržajnih 90 minuta vodili zaječarske rukometaše i rukometašice.

“Budite aktivni, slušajte svoje trenere i siguran sam da će mnogi od vas ostati u rukometu još dugo i napraviti lepe karijere”, poručio je Dragiša Simonović, predsednik Sportskog saveza grada Zaječara okupljenim mladim sportistima.

“Za subotu 25. septembar zakazan je javni trening Školice sporta “Tim” na “mini pič” terenu SRC “Popova plaža”. Dan kasnije na rasporedu je rekreacija žena, a sve zainteresovane dame imaće priliku da od 10:30 do 12:00 prisustvuju javnom treningu pod nadzorom licenciranih fitnes instruktora”, najavio je bogat sportski vikend generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara.

Manifestacija Sportskog saveza grada Zaječara nastavlja se i naredne nedelje do 30. septembra, a kompletna satnica i raspored održavanja javnih treninga nalazi se na stranicama “Glasa sporta” (https://glassporta.rs/evropska-nedelja-sporta-od-cetvrtka-23-septembra-u-zajecaru/).

Sportski savez grada Zaječara raznim manifestacijama iz dana u dan, meseca u mesec i godine u godinu, pokazuje da je Sportski savez kuća svih zaječarskih sportista. Sem u Zaječaru, Evropska nedelja sporta biće realizovana i u Aranđelovcu, Zrenjaninu, Boru, Knjaževcu, Pirotu, Somboru, Beogradu i Vršcu.

Izvor: Glassporta.rs