Foto: Pixabay
Reklame

Dupli program u subotu i budućnost trofejnog sporta u nedelju za pravi rukometni vikend u hali sportova na Kraljevici. Najpre će se na terenu naći rukometašice Zaječara, koje će 29. oktobra od 17 sati odmeriti snage sa ekipom Požarevca u derbiju kola. Potom će svoj meč Prve lige „Istok“ odigrati i rukometaši Zaječara, koje će ugostiti Moravu iz Velike Plane, piše Glassporta.rs.

Izabranici trenera Milosavljevića u susret sa gostima iz Velike Plane ulaze sa imperativom pobede nakon poraza minulog vikenda u Petrovcu na Mlavi. Bio je to prvi neuspeh Zaječaraca posle četiri uzastopne pobede, pa bi trijumf protiv Morave vratio domaće rukometaše na pobednički kolosek.

Što se zaječarskih rukometašica tiče, one i dalje ne znaju za poraz u dosadašnjem toku šampionata, pa utakmicu sa ekipom Požarevca u subotu sa početkom od 19 sati dočekuju na liderskoj poziciji grupa A prvoligaškog „Istoka“. Gošće su do sada zabeležile učinak od tri pobede i jednog poraza na gostovanju u Boru.

Dan kasnije, u nedelju 30. oktobra od 9 časova na programu je i revija mini rukometa za mlađane rukometaše rođene 2011. godine. Rukometni klub „Zaječar 1949“ koji je domaćin najtalentovanijim selekcijama regiona poziva sve ljubitelje ovog trofejnog sporta da dođu u što većem broju na tribine i isprate rukometnu budućnost u hali sportova na Kraljevici.

Izvor: Glassporta.rs.

Reklame