Reklame

U dvorištu radne jedinice koja posluje u okviru JKSP „Zaječar“ oko 10 časova zatekli smo zaposlene kako u gepeke autobusa ubacuju kutije sa sendvičima. Niko od zaposlenih koje smo zatekli nije hteo da se izjasni kome su sendviči namenjeni i koje je krajnje odredište.

 

U dvorištu radne jedinice zaječarskog Javno komunalno stambenog preduzeća „Zaječar“ kako se čini ubrzano teku poslednje pripreme za orgabizovani izlet za zaposlene.

Naime, oko 10 časova zaposlene u radnoj jedinici zatekli smo kako u gepeke putničkog autobusa bugarskih registarskih oznaka ubacuju kutije sa sendvičima.

Radnici koje smo upitali koje je krajnje odredište autobusa nisu bili voljni da razgovaraju sa nama, ali kako smo nezvanično saznali  planirano vreme polaska na „izlet u nepoznato“ je 11 časova.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa direktorom JKSP „Zaječar“, Nelijem Božinovićem, kako bi dobili informaciju o zatečenom autobusu i pripremama za put, ali do zaključenja teksta nismo uspeli da stupimo u kontakt sa njim.

Da li se radnici JKSP „Zaječar“ spremaju za izlet do Vidina ili ipak idu za Beograd – nismo saznali, ali slične aktivnosti prijavljene su na više lokacija u Zaječaru.

 

 

Reklame