Foto: Pozorište
Reklame

Tokom predfestivalske večeri 31. Festivala “Dani Zorana Radmilovića”, zaječarska publika imala je priliku da uživa u klasičnom francuskom vodvilju JU “Nikšićkog pozorišta” iz Crne Gore, “Boing, boing”  Marka Kamoletija u režiji Rastislava Ćopića.  

Mladi i talentovani glumac Stevan Vukotić koji igra naslovnu ulogu  zavodnika koji ima tri verenice u isto vreme, kaže da je “Boing boing” za njega interesantna priča, interesantan žanr.

“Do sada nisam imao iskustva sa vodviljem koji zahteva drugačiji stil igre, zahteva brzinu, precizan odabir sredstava koji se na sceni mora koristiti. Vodvilj je žanr koji traži veliku glumačku disciplinu i preciznost i to je nekako bilo interesantno da li ćemo taj nivo igre postići. Sa druge strane što se tiče mog lika nevernog muškarca sa tri verenice, kroz smeh talentovan glumac objašnjava, kako i to mora neko igrati”, ističe Vukotić

Deo fantastične glumačke ekipe bila je i mlada glumica Žana Gardašević Bulatović, koja igra u predstavi lik Francuskinje stjuardese koja je previše zaposlena i iz te jurnjave za karijerom, previdi neke stvari koje joj se dešavaju u životu iako je  željna  iskrene ljubavi koja joj se ne ostvaruje, Njena poruka jeste da  u svakoj vezi treba biti prisutan i  odrediti prioritete,  posebno ukoliko je ljubav prioritet, jer je onda mogućnost za prevaru i izigranost daleko manja.

Pozorišni komad “Boing, boing”  je do sada imao preko 200 premijera a snimljena su i 4 scenarija za film. Podsećanja radi, “Boing, boing” je najnagrađivanija  predstava zaječarskoog pozorišta.

Reklame