Foto: Glassporta.rs
Reklame

Sa mališanima iz centralnog zaječarskog vrtića vežbala je Ljiljana Subić, koja je male sportiste podsetila na vežbe iz Sportske početnice, dobro poznatog programa Sportskog saveza grada Zaječara, koji se više od decenije uspešno sprovodi baš u Predškolskoj ustanovi “Đulići”, kao i osnovnim školama sa teritorije Zaječara, piše Glassporta.rs.

Velika zahvalnost ide na adresu Predškolske ustanove “Đulići” i direktorke Tanje Jovanović, koja je uvek spremna na saradnju kada je reč o sportu i od samih početaka je tu, ne samo Evropske nedelje sporta u Zaječaru, već i drugih programa i akcija Sportskog saveza.

“Drago mi je da smo ponovo učesnici Evropske nedelje sporta, pokušavamo što više da animiramo decu i usmerimo ih na prave vrednosti od najranijeg uzrasta, a svakako je da će Predškolska ustanova “Đulići” i dalje podržavati ovakve i slične akcije”, poručila je za “Glas sporta” direktorka Jovanović.

Poslednjeg dana Evropske nedelje sporta, u četvrtak 30. septembra, na programu je javni fudbalski trening, u izvođenju Škole fudbala “Timok 1919”. Početak treninga zakazan je za 15 sati, na gradskom stadionu na Kraljevici.

Izvor: Glassporta.rs