Foto: Saša Trifunović, IST media

Dva dana zaredom pitanja redkacije „IST Media“ ostala su bez odgovora. – piše ovaj informativni portal

 

Redakcija IST Media uputila je dva dana zaredom pitanja STRUCI preko imejl adrese press službe Vlade Srbije u kojoj smo zatražili konkretne odgovore:

Zbog čega rezultati pacijenata sa lošom kliničkom slikom pokazuju negativne razultate, a na drugom su testiranju pozitivni. Ovo je bio slučaj sa šest pripadnika Policijske uprave u Boru, koji su u prvom navratu bili negativni, a potom pozitivni, iako im je klinička slika bila gotovo identična?

Naše drugo pitanje odnosilo se na pouzdane podatke da je u Boru oko 20 policajca bilo pozitivno na „covid19“ i da li je Bor sa velikim broje pozitivnih u kratkom periodu (tri dana) novo žarište u Srbiji? – piše „IST MEDIA“

Nažalost, odgovor nismo dobili, iako postoje sumnje da su neki testovi koji su iz Bora poslati na analizu na neki način bili “kontaminirani”, pa su se rezultati pokazali kontradiktorni.

I redakcija informativnog portala „Glas Zaječara“ ponovo je upitila pitanja Press službi Vlade Republike Srbije, ista pitanja koja smo postavili već prethodnog dana, a vezano za aktuleno stanje u gradu na Timoku.

Kao i prethodnog dana i danas pitanja su ostala bez odgovora, iako smo dobili elektronsku potvrdu da je naš imejl pročitan od strane ove strane službe.

Pitanja i dalje bez odgovora, foto: Glas Zaječara

Pitanja ćemo ponoviti, a da li će biti po onoj narodnoj – „treća sreća“, saznaćemo već sutra u 15 časova.

 

 

Reklame