Foto: SPS

Predstavnici koalicije Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija, dr Mirko Nikolić kandidat za predsednika skupštine, profesor Srđan Stanojević kandidat za gradonačelnika i Milorad Vučković predsednik graskog odbora Jedinstvene Srbije i kandidat za odbornika, posetili su na poziv Dragana Markovića Palme grad Jagodinu.

Na radnom sastanku sa predsednikom skupštine grada Jagodine Draganom Markovićem Palmom i načelnikom okruga, gosti iz Zaječara upoznali su se sa načinom funkcionisanja jedne od najuspešnijih lokalnih samouprava i sa radom njihove skupštine.

Najviše interesovanja je bilo kako da se modeli i rešenja primene u gradu Zaječaru naročito iz oblasti obrazovanja, zdravstva, socijalne politike, turizma, spotra, kao i rešenja za bolji život na selu.

Dragan Marković Palma je poručio da su njegova vrata i vrata grada Jagodine otvorena za svaki vid saradnje, podrške i pomoći ukoliko građani Zaječara podrže koaliciju Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija pod rednim brojem 2.

Spreman je da se lično angažuje, da sve ono što je dobro i što se primenjuje u Jagodini bude primenjeno i u Zaječaru, a naročito je spreman da pomogne u dovođenju investitora s obzirom da je dobro upoznat sa potencijalom Zaječarskog okruga i Timočke Krajine.

Reklame