Foto: Pozorište

U foajeu zaječarskog teatra potpisan je Protokol o saradnji Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine-Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ sa Fondacijom „Braća Karić“ iz Beograda, kako bi se dosadašnja saradnja podigla na viši nivo. Protokol su potpisali direktor  Pozorišta Vladimir Đuričić i predsednica Fondacije Danica Karić.

Đuričić je najavio da će danas u Pozorišnom muzeju u 13 sati biti održana promocija edicije „Porodično blago“, koja je deo izdavačke delatnosti Fondacije „Braća Karić“. Takođe planirana je i izložba slika kao i koncert Danice Karić.

Predsednica Fondacije „Braća Karić“ Danica Karić je pohvalila zaječarski teatar zbog profesionalizma i izrazila zadovoljstvo što će se zaječarskoj publici predstaviti kao umetnica. Istakla je da Fondacija čiji su osnivači Bogoljub i Milanka Karić, uspešno radi već 45 godina i prepoznatljiva je po humanitarnom radu.

Sinoć je u foajeu Pozorišta otvorena i prodajna izložba knjiga za decu iz edicije „Porodično blago“, izdavačke kuće Fondacija „Braća Karić“.

Reklame