Foto: pixabay

Zaječarska navijačka grupa „otrovi“ je danas na poslednjoj utakmici na domaćem terenu u Srpskoj ligi „Istok“ snažnom porukom ispratila Timok 1919 u niži rang takmičenja odnosno Zonu „Istok“. Iako su zaječarci danas pobedili Radnički iz Svilajnca minimalnim rezultatom 1:0 i ujedno odigrali jedan od najboljih mečeva u sezoni, poruka sa istočne tribine Gradskog stadiona pod Kraljevicom nije izostala… „KRALJEVICA VIŠE NE POSTOJI, UKALJALI STE UGLED PLAVOJ BOJI“. Definitivno se navijači zaječarskog Timoka ne mire sa sudbinom koja je nakon ispadanja iz Prve lige Srbije snašla klub i koji iz sezone u sezonu tone sve dublje i dublje.

Ova poruka očigledno nije upućena ovim momcima koji su danas izašli na teren i dali polednji „atom“ snage za zaječarski klub. Sve su to mladi igrači koji su ponikli u kadetskoj i omladinskoj škola Timoka i koji su budućnost ovog grada i ovog kluba osim Nikole Tričkovića koji je bio jedan od najboljih pojedinaca zaječaraca u prolećnom delu prvenstva a i on vuče korene iz ovog kraja.

Golman i kapiten Aleksandar Jovanović je po ko zna koji put spasio gol Timoka odbranivši pet-šest zicera. Nikola Tričković je odlično asistirao u 58. minutu do mladog Petra Petrovića (2007) koji je zatresao mrežu golmana Radničkog Stefana Vasića i upisao svoj prvi prvenstveni gol u seniorskoj konkureciji. Ipak najbolji akter današnjeg meča bio je mladi Andrija Antunović (2006) koji je povezao konce na sredini terena i pokvario sve akcije gostiju iz Svilajnca.

Od naredne sezone na Kraljevici će se gledati mečevi Zone „Istok“, ukoliko ne dođe do nekog preokreta koji i nije previše vezan za fudbal i sportske rezultate ostvarene na terenu.

Izvor: Temporadio

Reklame