Foto: Glassporta.rs

Sjajna slika poslata je iz Zaječara u Srbiju, pošto je domaći Kik boks klub „Fajt tim 019“ na odličan način ugostio najbolje takmičare iz cele zemlje. Prvenstvo Srbije u kik boksu u disciplini ful kontakt, koje je minulog vikenda održano u hali sportova na Kraljevici, okupilo je 210 takmičara iz srpskih klubova, piše Glassporta.rs.

Izuzetan rezultat ostvarili su i zaječarski kik bokseri, koji su osvojili tri zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu medalja, a takođe im je pripao i pehar za najboljeg borca prvenstva, koji je zasluženo stigao u vlasništvo Aleksandra Milivojevića.

Sjajan je ponovo bio Milivojević u seniorskoj konkurenciji u kategoriji takmičara do 86 kilograma i na dominantan način osvojio još jedno zlatno odličje. Najsjajnija medalja pripala je Urošu Caniću posle odlična tri meča u konkurenciji mlađih juniora u kategoriji do 71 kilograma. Treće zlato za domaće osvojio je junior Žarko Stojković u kategoriji do 86 kilograma. Srebrno odličje našlo se na grudima Petra Stančeva u konkurenciji mlađih juniora do 60 kilograma, dok je bronza pripala junioru Jegeru u kategoriji do 75 kilograma.

Čestitke s pravom idu i na adresu trenera i predsednika kluba Nikole Milenkovića i jednom od najzaslužnijih za sve uspehe i radosti koje je kik-boks doneo Zaječaru, Bobana Stojanovića na izuzetno predanom radu sa mladim nadama zaječarskih borilačkih sportova, kojih je sve više u sali bivše diskoteke „MZ“ u naselju „Dva brata“, a koja je poslednje dve godine pravi Dom borilačkih sportova, kako Kik-boks kluba „Fajt tim 019“, tako i Karate kluba „Timok“ i Boks akademije „Zaječar“.

Besprekorna organizacija Kik-boks saveza Srbije, koji je i nagradio zaječarski KBK „Fajt tim 019“ domaćinstvom ovako prestižne manifestacije, koji se opet potrudio da sve protekne u najboljem mogućem redu, a sudeći prema svemu što smo čuli od svih posetilaca ovog dvodnevnog spektakla na Kraljevici, tako je zaista i bilo.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame