Foto: Glassporta.rs

Tamo gde su stali prethodne, nastavili su i ove godine članovi Kik-boks kluba „Fajt tim 019“. Zaječarci su na sjajan način otvorili sezonu i osvojili pet medalja na Prvenstvu centralne Srbije. Takmičenje je održano u Pirotu, a boje zaječarskog kluba odlično su prezentovali dvojica kadeta i po jedan pionir, junior i senior, piše Glassporta.rs.

Odličja dakle stižu u kuću borilačkih sportova i dom KBK „Fajt tim 019“ u naselju „Dva brata“, posle velikog uspeha na Prvenstvu centralne Srbije za sve uzrasne kategorije na samom startu takmičarske sezone.

Luka Nikolić u konkurenciji pionira, kadeti Uroš Canić i Petar Stančev, baš kao i senior Aleksandar Milivojević okitili su se zlatnim medaljama, dok je bronza pripala Žarku Stojkoviću u juniorskoj konkurenciji.

„Posebno raduje što je rezultat ostvaren u najzahtevnijoj K1 disciplini, a ako se po jutru dan poznaje sigurno je da nas očekuje još dobrih rezultata u toku sezone“, istakao je za „Glas sporta“ trener i predsednik KBK „Fajt tim 019“ Zaječar Nikola Milenković.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame