Foto: AS Timok
Reklame

Teniski klub AS Timok je još jednom ove sezone dokazao organizatorske sposobnosti, i uz pomoć JKP Timok odrzavanje, organizovao jako kvalitetan i uspešan teniski turnir Prvenstvo regiona Istočne Srbije za takmičare do 14 god.

Turnir je iz kalendara TSIS, a učestvovali su najbolji takmičari iz regiona, Požarevac, Smederevo, NIŠ, Sokobanja, Knjaževac, Bor, Zaječar..

Uprkos nestabilnom vremenu, ljubitelji tenisa u lepom ambijentu sportskog kompleksa Popova plaža videli su odlične mečeve, i lepe i atraktivne poteze budućih teniskih šampiona.

Domaći takmičari AS Timoka, najbrojniji na turniru, u borbi sa starijim takmičarima pružili su takodje odlične partije. Glavni sudija turnira Dragan Stefanović imao je dosta posla, obzirom da je kvalitet takmičara na visokom nivou. Teniski klub AS Timok obezbedio je za najbolje na turniru nagrade, pehare, medalje i diplome, a ispred grada Zaječara poklone najboljima je uručila direktorka TO grada Zaječara Dragana Gogić Rajković.

Teniska sezona ambicioznih tenisera sa Popove plaže na otvorenom završava sa prestižnim masters turnirom u kategoriji do 12 god. Već narednog vikenda, a završni turnir OP grada Zaječara u singlu planiran je za početak novembra, čime bi se i završila jako uspešna sezona AS Timoka.

Rezultati turnira:

Dečaci

1.Alekdandar Žikić (TAŽ, NIŠ)
2.Ilija Trajković(Gem, Smederevo)
3.Ognjen Milenović(TAŽ, NIŠ)
3.Andrija Petrović(TAŽ, NIŠ)

Devojčice

1. Anastasija Cvetković (TAŽ, NIŠ)
2.Jevrosima Mitić(TAŽ, NIŠ)
3.Ilić Darija(TAŽ, NIŠ)
3.Lara Paunović(Požarevac 1984)

Reklame