foto: JKP „Timok održavanje“ Zaječar
Reklame


Preko 30 takmičara, učestvovalo je na Međunarodnom festivalu tenisa „Zaječar 2022“ koji je na Popovoj plaži uspešno organizovao TK „AS Timok“.

Mali teniseri iz Bugarske, TK „Bdin“ Vidin i Srbije prikazali su odličan tenis, lepe poene, veoma zavidan nivo tehnike, za taj uzrast takmičenja.

Organizacija standardno na visokom nivou. Sudije su selektirane iz redova starijih takmičara AS „Timoka“, i uspešno odradile turnir.

Vreme idealno, uslovi i ambijent po običaju fantastični. Pored pohvala od strane srpskih takmičara, raduju i daju još veći podstrek i motiv, pohvale prijatelja iz Bugarske, kako na organizaciji, tako i na teniskim veštinama naših malih tenisera.

Druženje je bilo divno, kompleks sportskih terena na Popovoj plaži je uređen, tako da su pored tenisa mali teniseri uživali u svim ostalim sportovima, a naravno rezultati ostali u drugom planu.

Dogovor je postignut, i uskoro se druženje nastavlja u Bugarskoj, već početkom sledećeg meseca, gde će mali teniseri AS Timoka biti gosti tk Bdin iz Vidina.
Reklame