Foto: Pozorište

U prepunoj sali Centra za kulturu u Kotlujevcu, sinoć je odigrana novogodišnja predstava za decu, „Gde nestadoše pahulje“, po ideji bibliotekarke Suzane Marinković, po tekstu profesora Stevana Jovanovića, u izvođenju Dramske družine OŠ ,,Desanka Maksimović „, u saradnji sa Matičnom bibliotekom“Svetozar Marković“ Zaječar.

Rečima:“Bila jednom jedna Zima“, na sceni su se smenjivali Deda Mraz, Čarobne Pahulje, Rudolf, Patuljci, Snežni lekar, Džin Crni Dim, Magične grudve, koji su na interesantan i duhovit način dali odgovor na pitanje ko je kriv i zašto više nema snega. Publika je talentovane đake nagradila gromoglasnim aplauzom kao i ideju da se na originalan i nesvakidašnji način skrene pažnja i probudi ekološka svest kod ljudi.

U predstavi su učestvovali: Janko Buzadžin, Danica Veljković, Andrija Mladenović, Jovan Petković, Pavle Stojanović, Lana Vučković, Kosta Tošić, Iva Milojković, Nina Milivojević, Jakov Živković, Đorđe Kirov, Nikola Milanović, Lazar Savić, Aleksandar Stanić, Alen Stanojević, Njegoš Vučković, Natalija Dačić, Kalina Ranković, Milena Cvetković, Bogdan Stojković.

Režija: Stevan Jovanović i Brankica Potić, Majstor tona: Vukan Milutinović, Kostimograf: Brankica Potić i Stevan Jovanović

Reklame