Reklame

Odbojkašice Zaječara savladale su favorizovanu ekipu Zlatibora u odloženoj utakmici 10. kola Prve B lige Srbije, rezultatom 3:1, piše Glas sporta.

Kakav je to samo preokret viđen u hali sportova na Kraljevici u sredu 10. februara i to nakon pravog potonuća u prvom setu, gde su gošće iz Čajetine slavile sa više nego ubedljivih 9:25. Međutim, u nastavku druga pesma, 25:22, 25:18 i 25:19 za novu pobedu Zaječarki i prekid mini serije od dva poraza u februaru.

Igračice trenera Tošića sada daleko mirnije mogu da putuju u Rumu u nedelju 14. februara, gde ih očekuje duel 17. kola Prve B lige Srbije, sa davljenikom i ekipom koja se nalazi na začelju tabele sa svega 8 osvojenih bodova, koliko ima i 11-plasirani Gimnazijalac iz Kraljeva.

Zaječarke s druge strane su na odličnom 5. mestu sa 22 boda, iza četiri vodeća tima, koja će se do kraja boriti za plasman u Super B ligu. AS Batajnica je lider sa 43 boda, ispred drugog tima Partizana, ekipe Crno Bele 011 sa 38 boda, Valjeva sa 36 i Zlatibora, koji je skupio 34 boda.

Izvor: Glas sporta