Reklame

Na putu Zaječar – Negotin, na parkingu ispred fabrike „Kablova“ niklo još jedno smetlište, i pored znaka na kome piše da je zabranjeno bacanje smeća. Deponija i pored puta ka staroj strugari Okružnog zatvora.

Više puta smo pisali o ovoj lokaciji da nesavesni građani ostavljaju smeće na samom parkingu, kao i pored puta ka staroj strugari Okružnog zatvora.

Nesavesni građani opet su na mestu, gde postoji znak da je zabranjeno bacanje smeća, istovarili đubre, kazao je za naš portal sugrađanin koji nam je poslao fotografije i video klip.

U neposrednoj brlizini stare strugare Okružnog zatvora, svega par metara od kolovoza nalazi se veliko smetlište, o čemu je naš portal pisao više puta do sada.

Kanal duž uzanog kolskog puta koji vodi ka staroj strugari Okružnog zatvora pun je smeća i šuta, stanje na licu mesta ukazuje da meštani već duže vreme ovde odlažu svoj otpad.

Nakon pisanja portala Glas Zaječara, više deponija i smetlišta je očišćeno, ali građani koji nemaju ekološku svest, nastavljaju da bacanjem smeća i uništavanjem prirode.

I ovaj problem smo prijavili komunalnoj miliciji iz koje nam je rečeno da će obavestiti nadležne službe.