Reklame

Duševni mir je najveće čovekovo dobro. Sposobnost da se dosegne visok stepen duševnog mira i isti sačuva,  je možda i najbolji  indikator čovekove (ne)funkcionalnosti kao individue,  u procesu sazrevanja i samospoznaje. 

Kako pronaći unutrašnji mir u sve nemirnije vreme, u današnjem svetu koji se zasniva na instant obrascima življenja.

Ko smo, zapravo, MI?

Fenomenalna bića, originalna, jedinstvena i neponovljiva. Individue koje poseduju svest, stvorene ni manje ni više, već po liku samog Tvorca, kojima je na raspolaganju sijaset alata za usavršavanje i nadogradnju.

Nažalost, napred rečeno, mnogi od nas će u prvi mah ovo doživeti kao uvodne reči  nekog  naučno-fantastičnog bestselera, ali samo iz jednog prostog razloga, zato što, zapravo svi MI, ovoga nismo ni svesni, povedeni svakodnevicom i svega onoga što nju i čini. Izdvajajući svakodnevno po koji trenutak „ samo za sebe“, shvatićete šta ste, ustvari, VI. Sami u tišini, osluškujući sopstvene misli,prodrećete u dubine svoga bića, upoznaćete sebe, spoznaćete šta su vaše stvarne potrebe, bićete bliži istini, stvorićete oazu spokoja i tišine samo za vas.

Duševni mir je preduslov za sreću, istinsko uživanje i zadovoljstvo kako u radu tako i u ličnom-intimnom životu.

Šta to svakoga od nas u životu čini srećnim?

Zahvalimo se svakom novom podarenom danu, uživajmo u društvu osoba koje volimo i koje nas vole.Posvetimo se svojoj porodici, posvetimo se malim i lepim stvarima koje nas svakodnevno usrećuju i ispunjuju. Uživajmo u prirodi i svim njenim čarima.

Da li ste zadovoljni svojim životom?

Ako je odričan odgovor ili se još razmišljate, dok ovo čitate, kakav ćete odgovor dati, pravo je vreme da nešto u svom životu promenite!

Ovo je pravo vreme za promenu i dok to radite uživajte u svakom trenu svog postojanja!

Stvorite oazu mira u vašem umu….mesto gde ste uvek dobrodošli.