Foto: Glassporta.rs

Nikola Milenković, pripadnik Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Zaječara osvojio je prvo mesto u disciplini Kuperov test na Regionalnom takmičenju “Sport u policiji”, održanom u nedelju 11. jula u Smederevu. Još jedan veliki uspeh i sjajan rezultat ovog zaječarskog sportiste, inače kik-boks šampiona i predsednika KBK “Fajt tim 019”, koji je ovog puta zablistao na atletskom takmičenju, piše Glassporta.rs.

Milenković je za 12 minuta pretrčao 3.400 metara, odnosno 8 i po krugova, što je najbolji rezultat, kojim je iza sebe ostavio i neke još uvek aktivne atletičare. Policijska uprava Zaječar na taj način imaće svog predstavnika na Državnom takmičenju, koje je na programu u septembru u Vrnjačkoj Banji.

Pripadnici Policijskih uprava Smederevo, Pančevo, Bor, Zaječar i Požarevac nadmetali su se na takmičenjima u atletici, futsalu i basketu 3X3, a najbolje ekipe i pojedinci kvalifikovali su se u završnicu takmičenja, koje će okupiti najbolje sportiste među policajcima iz cele Srbije. Futsal ekipa Policijske stanice Zaječar nije uspela da se domogne velikog finala.

“Sport u policiji”, akcija koju su zajedničkim snagama pokrenuli Sportski savez Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova, imala je svoje izdanje i u Zaječaru, koji je bio domaćin prvog kruga takmičenja 21. maja. Organizatori manifestacije bili su Sportski savez grada Zaječara i Policijska uprava Zaječar.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame