foto: facebook Boško Ničić

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić kazao je putem društvene mreže fejsbuk da je čekao da se neko iz medijskih organizacija u Srbiji oglasi kako on navodi, pretnjama izrečenim na konferenciji “lidera” Đilasove SPP-a u Zaječaru, a koje nas vraćaju u najcrnje doba fašističke diktature.

„Čekao sam, kao neko ko se više od tri decenije profesionalno bavi politikom, da bar neko, iz medijskih organizacija (UNS, NUNS … i sl.), političkih stranaka koje dižu galamu na svaku reč koja dolazi od bilo koga iz SNS-ove vlasti, raznih pokreta i NVO… bar reč o pretnjama izrečenim na konferenciji “lidera” Đilasove SPP u Zaječaru a koje nas vraćaju u najcrnje doba fašističke diktature. Čekao i ne dočekao“.kazao je Ničić.

Ničić je takođe kazao da je ove ružne reči kazao čovek koji očito misli da je Zaječar kao i njegovi stanovnici, zaboravili zašto je on nestao pre par godina.

„Uz salvu laži, o svemu i svačemu, po principu “smuti i prospi”, ovaj ne tako mlađani junoša “đilastovštine”, koji očito misli da su Zaječar i Zaječarci zaboravili ko je, i gde je i zašto nestao par godina, izgovori sledeće: “ Svako ko je učestvovao u Gebelsovoj kampanji protiv lidera opozicije moraće da snosi odgovornost. Svi mediji koji su koristili laž i mržnju protiv neistomišljenika biće zabranjeni”. Reče i nikom ništa (?). Tajac! Valjda je normalno da se neko ko druge etiketira “Gebelsovcima” upravo koristi tim istim profašističkim metodama pretnji i ucena“.istakao je Ničić.

Takođe Ničić dodaje da ako ih ne hvalite onda vršite Gebelsovsku propagandu, ako ne dolazite na njihove stupidne konferencije za štampu, ili im postavljate pitanja koja im ne odgovaraju, “mi ćemo vas zabraniti” onda kada NIKADA dođemo na vlast.

„To što se setio da je meni zapaljen auto od “20.000 €” (voleo bih da i osiguranje tako misli), a zaboravio da spomene da je to učinio njegov pastorak je najmanji problem. To je stil delovanja njegove stranke i zaista me ni malo ne čudi njegova senilnost. Problem jeste u tome što nam, OČIGLEDNO, u gradu a i zemlji, deo opozicije, umesto ozbiljnih i odgovornih ljudi, vode DIJAGNOZE ! To zaista može biti problem. Zato me čudi medijski muk onih kojih se to itekako tiče“kazao je Ničić.

Reklame