Reklame

Gradonačelnik Zaječara biće uskraćen za naše mišljenje o njemu i njima, jer to u ovom tekstu i tekstovima koji su prethodili na temu prijema građana u vezi rešavanja komunalnih problema, ili kako je sam rekao „MUKE I PROBLEMA građana koju ćemo od sutra početi da rešavamo“, ali neće biti uskraćen za mišljenje o tome ko je te „muke i probleme“ izazvao i mišljenje o tome šta mogu da izazovu postovi na njegovom zidu i javno prozivanje, vređanje, omalovažavanje i targetiranje svih onih koji drugačije misle ili onih koji ga bolno podsećaju na ono što je i sam mislio pre nego što je po ko zna koji put promenio svoje mišljenje.

Naslov „KAD BUDALE MARŠIRAJU“ bio je dovoljan da shvatimo šta on misli o ljudima koji imaju „MUKE I PROBLEME“ jer su ih muke i problemi i naveli na to marširanje. Bilo je normalno da na tom prijemu očekuje baš te „budale“, jer oni drugi (a sam je napravio podelu još u momentu kada je organizovao dva prijema, jedan za „budale“, a drugi za članove i simpatizere SNS-a) žive u zemlji Drugog i Nacionalnog dnevnika i „u zlatnom dobu“ tako da ih je „prosto sramota koliko im je dobro“.

Nema potrebe da objašnjavmo da je naš novinar ili kako ga je gradonačelnik nazvao „bubnjar propalog benda 1 od 5…“, „Umišljena veličina“ i „tzv novinar“ želeo da gradonačelniku na pomenutom prijemo odnese tekstove, od kojih je većinu i sam napisao, koji su objavljeni na portalu Glas Zaječara i bave se konkretnim komunalnim problemima u gradu, što smo i najavili u tekstu „Glas Zaječara, gradska vlast i SNS u službi građana„.

 

screen shot Fcebook

Sa druge strane imamo potrebu da podsetimo gradonačelnika da je svojim postom, a možda i drugačije probudio svoju armiju onih koji u nedostatku njegove verbalne umešnosti na svom fb profilu, nastavljaju fizički obračun sa „budalama“, „narkomanima“, „tzv novinarima“…

 

 

Prvi je u pomoć „čika Bošku“, kako ga je sam nazvao, priskočio S.S. ili Travkin Nastija Stanković (kako se predstavlja na svom FB profilu) koji je novinara Glasa Zaječara fizički napao na ulici u sred bela dana samo zato što je na reveru imao bedž „1 od 5 miliona“ (ili možda zato što je u to vreme bio novinar Glasa Zaječara?), zbog čega je tada uhapšen i osuđen na 10 dana zatvora.

screen shot Facebook

screen shot Facebook

Slučajno ili ne, prema našim saznanjima, S.S. je nakon toga kao sezonski radik zaposlen u JKP „Timok održavanje“ u Zaječaru, o čemu smo pisali u tekstu „Slučajnost ili nešto više: Novina u kolektivu JKP „Timok održavanje

Direktor tog preduzeća nije tada odgovorio na naša pitanja u vezi sa angažovanjem mladog nasilnika u službi obračunavanja sa „budalama koje marširaju“, a popularni „čika boško“ je na svom profilu negirao da „čikino“ uopšte i poznaje, kao i da „čikino“, odnosno S.S. „sa gradom, gradskom vlašću ili partijama na vlasti veze nema“.

 

Dok ovo pišemo i dalje pristižu komentari onih koji bi sa novinarima Glasa Zaječara (koje oslovljavaju kao „đubrad“) da „ostanu sami samo 5 minuta„, u kojima mole svog „čiku“:  „pozajmi“ mi te „pametne“ za par razgovora“

screen shot Facebook

Voleli bi da verujemo da „čika boško“ nije svestan „težine“ svojih reči i da, iako se od njih javno ograđuje, postoje neki „čikini“ koji će, povučeni onim što on javno piše, ponovo uraditi „nešto“ kako bi mu se dodvorili i zaslužili „prijem za simpatizere i članove“ u prostorijama stranke, a ne samo onaj koji je organizovao za obične građane i „budale“ u Gradskoj upravi, jer podela na „njih“ i „nas“ je nacionalni projekat onih koji su na vlasti, a ne „budala koje marširaju“ i novinara koji pokušavaju da rade svoj posao i od njega žive.

Na kraju podsećamo još jednom da je Vladimir Petković, NOVINAR portala Glas Zaječara, na koga se u svom postu ostrvio gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, već fizički napadnut u centru Zaječara, da je napadač koji danas gradonačelnika oslovljava sa „čika boško“ zbog tog napada tada uhapšen i osuđen na 10 dana zatvora i da su ove poslednje pretnje i dalje neosuđene i da se od njih niko nije ogradio…

Reklame