Danas su nastavljeni infrastrukturni radovi u Zaječaru. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić obišao radove u Zaječaru i Gradskovu. Redakcija portala Glas Zaječara opet bez poziva.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić obišao je sa saradnicima radove na asfaltiranju ulice Ljutice Bogdana u Kotlujevcu. Asfaltirano je 350 metara, dok je vrednost radova sa PDV-om oko 3.150.000 dinara.

„Asfaltirano je 350 metara. Utrošeno je oko 300 tona asfaltne mase, a vrednost radova bez PDV-a je 2.600.000 dinara, dok sa PDV-om iznosi oko 3.150.000 dinara. Ljudi ovde su odavno zaslužili da dobiju nov asfalt, ne samo u ulici Ljutice Bogdana, već i u bočnim ulicama“.- kazao je Ničić.

Nakon kotlujevca, gradonačelnik je obišao radove u Gradskovu. Tamo je asfaltirano 650 metara kao i dva dela puta.

„Pošto vremenske prilike dozvoljavaju, radimo u Gradskovu 650 metara glavnog puta i dva dela prema Halovu. Širina puta je 3,5 metara, utrošeno je 350 tona asfaltne mase i ukupna cena sa PDV-om je 3.740.000 dinara“.- kazao je on.

Ničić je istakao da će u letnjem periodu biti prekid u radovima u roku od oko dva meseca, kako bi bilo završeno sve ono što je započeto. Prema njegovim rečima mnoge ulice treba tek pripremiti, a na jesen biće nastavljena druga faza radova.

Redakcija portala Glas Zaječara selektivno dobija pozive da prisustvuje radovima u gradu i selu. Pozive nismo dobili prilikom posete ministra Vulina, Siniše Malog, i ministra Nedimovića. Postavlja se pitanje, koji je razlog selektivno pozivanja novinara?

Reklame