Foto: Pozorište

U punoj sali Zvezdara teatra gledaoci sinoć nisu krili oduševljenje predstavom „Narodni poslanik” Branislava Nušića, u adaptaciji Nataše Ilić i Miloša Jagodića, koji je i reditelj predstave. To je veliki kompliment za glumce, reditelja i ostale članove ansambla zaječarskog teatra, s obzirom na to da je među publikom bilo puno istaknutih dramskih stvaralaca, književnika i muzičkih umetnika.

Evo šta su neki od njih rekli o predstavi :

Svetislav Bule Goncić, glumac, direktor Narodnog pozorišta u Beogradu: „Vrlo sam srećan što sam video jedan interesantan, moderan i nov način da se divna, vanvremenska Nušićeva priča prenese na scenu. Uživali smo i dobro smo se zabavili”.

Milan Caci Mihailovi, glumac: „ Kad gledam Zaječarce osećam kao da moje pozorište igra. Vezan sam za zaječarsko pozorište još od prvih Zoranovih dana. Večeras se videlo i po reakciji publike da je Nušić uvek aktuelan, pogotovu u ovom izvođenju i režiji Miloša Jagodića. Predstava osavremenjena u pravom trenutku, tako da je i reakcija publike bila odlična. Bilo je jako dobrih glumačkih ostvarenja, pre svih Ana Bretšnajder i njen suprug Miloš Tanasković. I ostali su bili odlični da sada ne nabrajm sve. Vrlo lep utisak. Beogradska publika odlično prihvata Zaječarce, a ja sam redovan posetilac kad igraju ovde.”

Aleksandar Dunić, glumac : „Ja sam naravno gledao „Narodnog poslanika” u više izvođenja, a ovо izvođenje је za svaku preporuku! Divna predstava, razigrana, lepa, zanimljiva…i tačna podela, što je vrlo bitno.”

Princeza Jelisaveta Karađorđevi: „Sjajna predstava zaječarskog pozorišta, moderna, zabavna. Baš sam uživala kao i uvek”

Vladimir Marković , duo „Vlada i Bajka: „Јako mi je prijala predstava. Dobro je aktuelizovana. Dopala mi se gluma.“

Dragutin Balaban Bajka: „Ja znam taj ansambl. Sjajni glumci, divno urađena predstava. Ta Nušićeva priča je na veoma pitak način predstavljena ljudima.”

U predstavi „Narodni poslanik“ igraju glumci pozorišta „Zoran Radmillović“:: Fuad Tabučić, Nataša Petrović, Ivana Bartunjek, Miloš Tanasković, Predrag Grbić, Ana Bretšnajder, Viktorija Arsić, Gabrijel Bećarević, Branislav Mijatović , Aleksandra Manasijević, Marija Stanković, Marija Ristić i Stevan Đorđević.

Reklame