Goran Kalčević, Narodna stranka, foto Glas Zaječara
Reklame

Narodna stranka Zaječar kaže u saopštenju da polazeći od principa da je narod jedini autentični nosilac suvereniteta nad prirodnim resursima, a ne bilo koja vlast koja upravlja Srbijom, pa ni nakaradna štetočinska SNS vlast, a u skladu sa čvrstim opredeljenjem da će uvek biti uz svoje sugrađane, komšije, sve TIMOČANE, uvažavajući pravo timočana da živimo u zdravoj sredini, smatraju da je pogubno raditi u korist korporacija i njihovog profita, a na trajnu štetu zemlje i naroda koji ovde živi.

Zato se Narodna stranka Zaječar izričito protivi donetom rešenju od strane Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije, kojim je dozvoljeno preduzeću BEM DOO Beograd izvođenje primenjenih geoloških istraživanja bakra, zlata i rudne prateće mineralizacije na teritoriji Grada Zaječara.

„Postavljamo otvoreno pitanje, zašto o tome, o ekocidu koji nam se sprema ćute počasna građanka Zaječara Zorana Mihajlović (to počasno zvanje će joj biti oduzeto nakon smene nenarodnog sns režima) i Boško Ničić??? Umesto toga, svedoci smo ovih dana da nakaradna SNS vlast igra svojevrstan ping-pong sa našim Zaječarom, u kome jednu lopticu predstavlja Boško Ničić, a drugu njegov „brat blizanac“ Saša Mirković, dvojac koji deli isti sistem „vrednosti“, jer jedan letos zabranjuje koncert deci iz muzičke škole, a drugi ove zime dovodi tzv. estradne zvezde sumnjivog morala da duhovno truju decu Zaječara“.- ističu iz Narodne stranke.

Iz Narodne stranke navode da je tačno, Zaječarci pamte i dobro i zlo i ko je ko i koji dvojac SNS-a je unazadio naš grad i pozivaju ostale članove SNS-a u Zaječaru da makar malo rade u interesu Zaječara i budu Zaječarci.

„Poslednju reč uvek mora imati narod koji ovde živi, zato SPREČIMO EKOCID!!!“ poručuju oni.