Narodna stranka Zaječar, foto: Glas Zaječara

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru, povodom donošenja Nacrta Rešenja gradskog veća Zaječara, o davanju saglasnosti JKP „Vodovod“ na Odluku o usvajanju Elaborata o ceni „tehničke vode“- pogodne za piće u svrhu navodnjavanja, navedeni Nacrt smatra krajnje neodgovornim, štetnim i pogubnim po najvažnije gradsko javno preduzeće, a samim tim i za sve građane Zaječara.

Kako se u saopštenju navodi, neodgovorna gradska vlast, predvođena SNS-om, ponovo preko gradskog veća Zaječara, na perfidan način pokušava da provuče Elaborat o ceni „tehničke vode“,  samo sada pod nazivom „pogodne za piće u svrhu navodnjavanja“.

Oni ističu da prema Elaboratu o ceni „tehničke vode“, voda za piće koja bi se koristila za navodnjavanje imala bi višestruko nižu cenu od troškova proizvodnje iste te vode.

Zbog toga, oni smatraju da ne postoji nikakav opravdani razlog da neko plaća nižu cenu vode za piće, bez obzira na njenu namenu, od cene koju plaćaju svi građani, sem ako to nije nečiji lični interes.

Takođe, oni obaveštavaju javnost, po nezvaničnim informacijama, da je dana 4. aprila ove godine, došlo do potapanja dela atara sela Grlište, odnosno njiva, usled greške radnika JKP „Vodovod“ Zaječar.

Iz Narodne stranke u Zaječaru, kažu da se primećuje konstantno ćutanje narodnog poslanika SNS-a, Nenada Ristovića i podsećaju građane Zaječara “da je upravo on u lokalnoj izbornoj kampanji pre više od dve godine pojedince iz vrha zaječarskog SNS-a nazivao „kriminalcima“, a da JKP „Vodovod“ Zaječar vodi i njime upravlja navodni „kriminalni klan“”.

Reklame