Narodna stranka Zaječar, foto: Glas Zaječara
Reklame

Narodna stranka u Zaječaru u saopštenju navodi da raspisivanje izbora u Zaječaru, za 28. mart, je krajnje neodgovorni potez i štetan po zdravlje Zaječaraca. Oni smatraju da je trebalo da se izbori zakažu na neki kasniji datum.

Članovi Narodne stranke u Zaječaru, kao odgovorni ljudi, smatraju da je raspisivanje lokalnih izbora u Zaječaru, zakazanih za 28.03.2021. godine, krajnje neodgovoran potez i štetan po zdravlje svih Zaječaraca, stoji u saopštenju Narodne stranke.

„Naime, u trenutku kada je u našem gradu još uvek na snazi VANREDNA SITUACIJA zbog epidemije korana virusom, kada svakodnevno ima novozaraženih, kada na žalost umiru naši sugrađani od posledica ovog opakog virusa, a još je u toku i imunizacija stanovništva, ovaj čin raspisivinja izbora za pomenuti datum izgleda krajnje nerazuman“.- ističu oni.

Dalje navode da kao odgovorni ljudi, smatraju da je trebalo da se izbori zakažu za neki kasniji datum i uz fer uslove, i podsećaju da je poslednji zakonski rok za održavanje izbora u Zaječaru 30.05.2021. godine, a tada bi, nadaju se oni da će biti daleko bolja epidemiološka situacija u gradu, jer bi najveći deo stanovništva do tada primio preko potrebnu vakcinu.

„Očigledno, da se iza ovakve nerazumne odluke krije podmukla namera aktuelne antizaječarske vlasti predvođene SNS-om i odlazećim Gradonačelnikom, koji kao najveća politička kukavica ima nameru da se krije iza imena Aleksandra Vučića i funkcionerske kampanje njegovih ministara, SNS batinaša u džipovima bez tablica,a sve kako bi još jednom on i SNS prevarili građane Zaječara, dok će celokupnoj ZAJEČARSKOJ OPOZICIJI
biti ograničeno delovanje zbog loše epidemiološke situacije u svakom smislu“. navode iz Narodne stranke.

„Zato, gospodo iz vlasti, BUDITE bar malo ODGOVORNI!!! MI DRŽIMO REČ!!!“stoji u saopštenju ove stranke.

Reklame