Narodna stranka Zaječar, foto: Glas Zaječara

U svim religijama sveta i mitologijama drvo je simbol života i znanja, samo je u našoj Srbiji, u našem Zaječaru drvo simbol bahatosti štetočinske, nakaradne SNS
vlasti, ističe se u saopštenju Narodne stranke u Zaječaru.

Kako oni kažu od početka ove godine, nesposobna gradska SNS vlast može da se „pohvali“
uništavanjem simbola grada, naše „Park šume KRALJEVICA“, a od nedavno novim
„podvigom“, kada su u centru grada, pored najprometnije raskrsnice posekli drvo (lepu
brezu), kako bi se postavio digitalni bilbord za promociju kandidata SNS-a na predstojećim parlamentarnim i predsedničkim izborima, zakazanih za 3. april.

„Postavljanje digitalnog bilborda na samoj raskrsnici, gde mu mesto nije, ne samo da ugrožava saobraćaj, već pokazuje svu bezobzirnost i bahatost, osione, nesposobne gradske vlasti SNS-a, tako da im umesto njihovog predizbornog slogana „zajedno možemo sve“, više priliči slogan „može nam se“, ističu oni i dodaju:

„Zbog toga, Narodna stranka u Zaječaru, kao stranka odgovornih ljudi, kojima je Zaječar u srcu, a opšti interes iznad svega, najoštrije osuđujemo takve postupke uništavanja i ruženja našeg grada od strane aktuelne gradske vlasti. Zato, ovim putem javno pozivamo kandidate za poslanike iz Zaječara koje je predložio SNS, da odgovore na pitanje: da li opravdavate uništavanje “Park šume Kraljevica“ i postavljanje digitalnog bilborda na mestu posečenog drveta radi promocije SNS-a koja vas je predložila“.

Na kraju, pozivamo sve naše UVAŽENE sugrađane, da 3. aprila izađu u što većem
broju na glasanje i da svi zajedno kaznimo štetočinsku, bahatu, nenarodnu SNS vlast, navodi se u saopštenju Narodne stranke u Zaječaru.

Reklame