Narodna stranka Zaječar, foto: Glas Zaječara

Narodna stranka u Zaječaru saopštava, da nakon 11 godina pogubne SNS vlasti i 140 godina od Timočke bune, Timočka krajina je postala najugroženiji deo Srbije kojoj je ugrožen opstanak.

Kako oni ističu, zahvaljujući katastrofalnoj politici, Timočka krajina je postala tamni vilajet, odnosno teritorija koju iz godine u godinu sve veći broj timočana napušta, gde su pored stanovništva ugroženi još, voda, zemlja i vazduh.

“Naime, naprednjačka vlast je očigledno otpisala ovaj deo Srbije, jer u Timočku krajinu nije dovela nijednog stranog investitora, već su je na tacni poklonili kineskim kompanijama koje je pretvaraju u rudarsko okno, iza koga ostaje pustoš”, ističu iz Narodne stranke i dodaju:

“Isto tako, ništa nisu uradili kada je u pitanju železnička pruga koja je u očajnom stanju, sa koje kao tempirane bombe, često iskaču kompozicije sa opasnim materijalom koje mogu ozbiljno da ugroze zdravlje stanovništva”.

Oni pitaju, šta rade glavni predstavnici SNS-a iz Zaječara, čiji je zajednički imenitelj, kako navode, da su obojica izigrali poverenje ljudi koji su glasali za njih.

“Umesto da iskoriste svoje pozicije i ovlašćenja da urade nešto korisno za Zaječar i Timočku krajinu koja nestaje, član predsedništva SNS-a i gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić piše hvalospeve imaginarnom vuku i ponosi time da je deo njegovog „čopora“, dok narodni poslanik SNS-a Nenad Ristović u skupštini sedi, ćuti i tapše istom tom imaginarnom vuku”, kažu iz Narodne stranke.

Reklame