Narodna stranka Zaječar, foto: Glas Zaječara
Reklame

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru najoštrije osuđuje besramnu odluku odbornika većine u Skupštini Grada Zaječara, kojom su drastično poskupele pojedine komunalne usluge.

Kako se u saopštenju ističe, poskupljenje cena daljinskog grejanja za skoro 50%, iznošenja smeća za 31,65%, kao i cena grobljanskih usluga za skoro 40%, predstavlja direktan atak na kućni budžet većine Zaječaraca, čija su prosečna primanja ispod republičkog proseka.

Oni kažu da ova i ovakva bezobzirna odluka je samo nastavak štetnih poteza nesposobne, korumpirane i bahate antizaječarske gradske vlasti predvođene SNS-om, koja je još jednom pokazala da ne vodi računa o svojim građanima, već svoju nesposobnost pokriva svakomesečnim poskupljenjima svega i svačega iz domena njene nadležnosti (grejanje, iznošenje smeća, grobljanske usluge, parking, cene gradskog prevoza…).

U saopštenju se takođe kaže, da SNS za 10 godina svoje apsolutne vlasti u našem Zaječaru nije dovela nijednog jedinog investitora, ali se zato pod njihovom vlašću naš grad skoro prepolovio i devastirao u svakom pogledu-ekonomskom, kulturnom, obrazovnom, sportskom, ekološkom i estetskom, čime se njihova pogubna vlast iz dana u dan potvrđuje kao najgora, najštetnija i najnesposobnija u njegovoj istoriji!!!

„Iako su i sami svesni, da im je ovo polednji mandat u vlasti, najviši nosioci vlasti u našem Zaječaru, isto tako moraju da budu svesni da im mi ZAJEČARCI, uništavanje našeg grada nikad nećemo oprostiti, a da će svi oni koji su učestvovali u tome, za to i odgovarati, bez izuzetka“, poručuju iz Narodne stranke u Zaječaru.

Reklame