Foto: narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vladimir Gaijć pozvao je u Boljevcu građane da na lokalnim izborima 2. juna širom Srbije glasaju za kandidate Narodne stranke, jer su to ljudi koji znaju da reše lokalne probleme i sprovedu program koji je u interesu svih građana.

„Kao što na lokalnom nivou znamo kako da rešimo probleme, tako znamo i da je na nacionalnom nivou jedino politika ’srpskog puta’ za koju se zalaže Narodna stranka garant opstanka države i naroda. Zato u Boljevcu, gde ćemo nastupiti samostalno, 2. juna glasajte za listu broj 2, i glasajte za naše kandidate u koalicijama širom Srbije“, rekao je Gajić.

Gajić je dodao da će Narodna stranka u Boljevcu ostvariti odličan rezultat i da će joj građani ukazati poverenje da sprovedu rešenja koja su u njihovom interesu.

„Dobar rezultat Narodne stranke na lokalnim izborima širom Srbije biće osnov za naše buduće uspehe“, rekao je Gajić.

Prva na listi „Pobeda za Boljevac – Narodna stranka“, kandidatkinja za predsednicu opštine i predsednica opštinskog odbora Narodne stranke, advokat Jasmina Srećković, rekla je da su glavne tačke programa za bolji život građana Boljevca podrška poljoprivredi, zaštita životne sredine, vraćanje institucija u tu opštinu, pomoć socijalno ugroženima i jačanje privrede i ulaganje novca iz opštinskog budžeta u projekte koji će doneti dobrobit svim građanima.

Kandidatkinja za odbornicu na listi „Pobeda za Boljevac – Narodna stranka“, advokat Milena Janković, istakla je važnost planine Rtanj i njene turističke potencijale koji bi morali da budu razvijani tako da ne ugrožavaju životnu sredinu i prirodu.

Milena Janković rekla je se Narodna stranka zalaže za gradnju kulturnog i naučnog centra i organizaciju festivala koji bi privukli ljude iz celog sveta.

Sa građanima Boljevca razgovarali su i predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Nikola Dragović, potpredsednik Narodne stranke Nebojša Bogdanović i kandidati za odbornike liste „Pobeda za Boljevac – Jasmina Srećković – Narodna stranka“.

Reklame