Danas su iz Nacionalne demokratske alternative – NADA, koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije i Demokratska stranka Srbije, predali listu za lokalne izbore u Zaječaru. Prvi na listi je Ivan Dinić, specijalista i strukovni fizioterapeut. Oni su sakupili 612 potpisa podrške.

Ivan Dinić, specijalista i strukovni fizioterapeut je prvi na listi ove koalicije saopštio je ciljeve ove koalicije.

„Danas se rodila nada, tako nam se zove izborna lista sa kojom nastupamo na lokalnim izborima u Zaječaru, nacionalna demokratska alternativa, okupljena sa Demokratskom strakom Srbije i Pokretom obnove Kraljevine Srbije. Cilj stranke i ono za šta se mi zalažemo jeste vraćanje starih vrednosti i tradicionalnih vrednosti, promena sistema i  ustava. Zalažemo se za Ustavnu parlamentarnu monarhija, da vratimo kršteno ime Srbije, to je Kraljevina Srbije“- kazao je Dinić.

On je istakao i to na nastupaju sa trećinskom listom, i da su sakupili 612 potpisa podrške njihovoj listi.

Na novinarsko pitanje šta poručuje biračima Dinić je kazao sledeće:

„Ovom prilikom, evo i ova kiša, daće Bog da nikne zrno, odnosno ideja naša da se vrati Kraljevina Srbija na čelu sa Karađorđevićem. Uz Božiju pomoć i naravno volju, vreme će pokazati kako ćemo proći. Pozivamo sve istomišljenike i simpatizere koji su za ovu našu opciju da izađu 28. marta i daju svoj glas kako bi vratili nadu i vratili Kraljevinu Srbiju tamo gde joj je mesto“.

Na naše pitanje ako uđu u lokalni parlament da li će sarađivati sa opozicijom ili sa Srpskom naprednom stranom, Dinić je kazao sledeće:

To je o tom potom, stranka će odlučiti“.

Reklame