Reklame

Put Zaječar – Lubnica saniran je od 25. do 29. juna 2018. godine. U delu puta pred ulazak u selo Lubnica, asfalt propada godinama. Više puta deonica je sanirana ali zbog klizišta, pojavljuju se nove rupe. Pored ovog problema radnici na jednom privatnom imanju, izneli su zemlju na put koja predstavlja opasnost po vozače. Redakcija našeg portala problem prijavila komunalnoj miliciji.

Na delu puta Zaječar – Lubnica, koji je saniran više puta, opet je došlo do pucanja asfalta. Pucanje asfalta prozrokovalo je klizište koje, prema navodima meštanina, nije sanirano pre asfaltiranja ove deonice puta.

Pored ovog problema, na delu puta radnici su zemlju sa privatnog poseda, razvukli na sam kolovoz, pa se pojavila opasnost za vozače koji prolaze ovom deonicom.

Sasvim je izvesno da će predstojeća zima uticati na dalje propadanje puta, što će doneti dodatne neprilike stanovnicima Lubnice i uticati na bezbednost svih učesnika u saobraćaju koji se kreću ovom deonicom.

Portal Glas Zaječara više puta pisao je o problemima na ovoj deonici.

Problem je prijavljen komunalnoj miliciji, iz koje nam je rečeno da će sankcionisati one koji su do pomenutog problema doveli. Naša redakcija je zatražila kopiju zapisnika.