Dr Nenad Ristović, foto: Glas Zaječara
Reklame

Za ponedeljak 28. februara prijavljen je protestni skup, koji je odobren od strane MUP-a i koji če se održati na trgu Nikole Pašića sa početkom od 19 časova, a nakon koga će se nastaviti protestna šetnja do ulice Požarevačke u Kotlujevcu, kaže se u saopštenju Grupe građana „Montoja i pravednici“.

Oni kažu da je povod za organizovanje protesta opšte razočarenje u političko “preletanje” doskora jednog od glavnih zaječarskih opozicionara Nenada Ristovića na stranu vladajuće koalicije.

„Uzimajuci u obzir da je ovo postala praksa u zaječarskom političkom životu, da političari zagovaraju predizborno jedno, a postizborno rade potpuno suprotno (Boško Ničić, Česmari pre Ristovića u skorijoj prošlosti ) smatramo da je potrebno omogućiti građanima da na javnom skupu iskažu svoje nezadovoljstvo i svoje negodovanje ovakvih postupaka koji su po nama nedopustivi i na taj način upozoriti političare u budućnosti na posledice ovakvih postupaka i prekrajanja volje velikog broja građana“, kažu oni.

Pozivamo sve građane koji su razočarani u najnovije političke “preletačine” da nam se priključe na ovom mirnom protestnom skupu i šetnji, kao i sve političke organizacije koje čvrsto drže do svojih ubeđenja i ne odobravaju ovakvu vrstu prevara glasača u našoj lokalnoj zajednici, navodi se u saopštenju grupe građana „Montoja i pravednici“.

Reklame