Foto: Glas sporta

Gradski stadion na Kraljevici ugostiće i ove godine veliki broj klubova iz Srbije i Bugarske, a Zaječarci će na delu moći da vide i najtalentovanije polaznike škola fudbalskih klubova kao što su Crvena Zvezda, Partizan i CSKA iz Sofije, između ostalih, piše Glas sporta.

Ipak, zbog loših vremenskih uslova, utakmice koje su planirane za 24.i 25. jun, odlažu se za 4. i 5. jul, dok termini za 27. i 28. jun ostaju na snazi, saopštili su iz Fudbalskog kluba „Timok 1919“, organizatora Međunarodnog turnira „Zaječar 2020“, koji je prvobitno planiran od 24. do 28. juna.

Dakle naredna dva vikenda, četvrti po redu Međunarodni turnir „Zaječar 2020“, okupiće najbolje od najboljih iz dve susedne države, a nema sumnje da će na teren istrčati i neka imena za koja ćemo u budućnosti tek čuti.

Inače, članovi Škole fudbala „Timok 1919“, igrači rođeni 2010. i 2012. imali su odličnu uvertiru za predstojeće izazove, pošto su minulog vikenda nastupili na „Dragan Mance Kupu“ u Beogradu, koji je organizovao FK Partizan, a na kome su nastupile najbolje ekipe iz Srbije. Petlići Timoka, igrači rođeni 2007. i 2008. godine su sa druge strane, dominantno osvojili turnir u Kotlujevcu, na kome su nastupili pod imenom „Auto škola Stop“.

Izvor: Glas sporta

Reklame