Reklame

Vlada „Dovla“ Pavlović je jedan od najmlađih DJ-eva na Balkanu. Muzika koju vrti je spoj melodičnog tehna, elektronike, zapravo svega što ovaj mladi Zaječarac sluša, oseća, i što ga, kako kaže, inspiriše. Pored DJ-inga bavi se i produkcijom od svoje 16. godine. Svoju prvu traku potpisao je sa italijanskom izdavačkom kućom, a premijera će biti u julu mesecu na svim digitalnim platformama. Dovla je jedan od najmlađih, i jedini iz istočne Srbije, učesnik prestižnog Let’s mix it takmičenja DJ-eva, a da bi ostvario pobedu koju žarko želi neophodna mu je podrška Zaječaraca i Timočana.

Dovla je sedamnaestogodišnjak koji je sebe pronašao u muzici, željan napredovanja i usavršavanja svog znanja.

-DJ-ingom sam počeo da se bavim sa 15 godina, produkcijom sa 16 godina. Moja prva traka treba da ugleda svetlost dana u julu mesecu, na digitalnim platformama, priča ovaj mladi Zaječarac koji, kako vreme odmiče, sve više izgrađuje svoj stil, a koji će, kako dodaje, biti prepoznatljiv širom sveta.

-Opredeljujem se za pravce Melodic Techno, Minimal Techno… Volim da eksperimentišem u miksevima i kombinujem žanrove“, kaže Vlada.

Na konkurs za drugo izdanje Let’s mix it takmičenja pristiglo je 188 prijava. Nakon detaljnih provera svih aplikacija, odlučeno je da 171 kandidat ispunjava sve uslove za učešće na Let’s mix it takmičenju (166 DJ setova i pet Live act-ova).

Svi kandidati, različitog starosnog doba, geografske lokacije, muzičkih preferencija i ukusa, kao i potpuno raznovrsnih bekgraunda, predstavljeni su na linku, kroz kratku priču o njima samima i muziku koja ih definiše.

Pojedinac može glasati samo jednom za istog kandidata. Prilikom glasanja, ocenjuje se kompletna audio i vizuelna prezentacija svakog od izvođača (muzika, predstavljanje, video formati itd).

Zajedničkim sudom, publika i stučni žiri će izabrati dvadeset polufinalista koji će se dalje takmičiti za mesta najboljih i najperspektivnijih među njima.

Pobednici takmičenja imaće priliku da nastupe rame uz rame sa svetskim zvezdama elektronske scene i brojnim domaćim izvođačima, u okviru naredne letnje sezone u klubu Barutana, Bleder žurki u Beogradu, na Central Dance Event festivalu, kao i na klupskim večerma u Dotu. Pored toga, očekuje ih još nagrada u vidu edukacija, radionica i predavanja.

Ne propustite priliku da svojim glasom podržite mladog i ambicioznog Zaječarca. Glasanje se obavlja na ovom linku i traje do 1. juna.

Izvor: Magnum