Reklame

Košarkaši Bin-a nastavljaju sa sjajnim igrama i rezultatima ove sezone. Zaječarci su minulog vikenda zabeležili novu pobedu u Drugoj regionalnoj ligi “Istok”; a sedma “žrtva” izabranika trenerskog tandema Nikolić-Dragojević bila je ekipa “Jastreba” na gostovanju u Aleksincu, koju su “Binovci” savladali rezultatom 64:74 (7:17,30:15,9:25,8:17), piše Glassporta.rs.

Najraspoloženiji akter susreta bio je Marko Perović sa 25 poena, a dvocifreni su bili i Dželatović sa 13 i Uglješa Mitrović, koji je postigao 11 poena. Ipak, vredi istaći i igru Marka Prvanovića, koji je na kraju ubacio 9 poena, ali je svojom igrom i koševima preokrenuo rezultat. U strelce su se upisali i kapiten Kostić, koji je u novi trijumf Zaječaraca utkao 8 poena, Strahinja Rakić i Nikola Drobnjak su dodali po 3, dok je Ognjen Rakić ubacio 2 poena.

Zaječarci nakon osam odigranih utakmica imaju učinak od sedam pobeda i samo jednog poraza, pa se posle završetka jesenjeg dela prvenstva nalaze na 2. mestu tabele sa 15 osvojenih bodova. Lider je i dalje sa bodom više Radan iz Lebana, kao jedina ekipa sa maksimalnih osam trijumfa. Pred nastavak sezone koji je zakazan za kraj januara naredne godine, ove dva tima su na pozicijama koje garantuju plasman u Prvu srpsku ligu naredne sezone, ispred Puste Reke iz Bojnika koja ima 13 i Aleksinčana i niškog “Trijumfa”, koji su sakupili po 12 bodova.

Izvor: Glassporta.rs.