Foto: Glassporta.rs

Kik boks klub “Fajt tim 019” završio je 2021. godinu na sjajan način, pošto su članovi zaječarskog tima osvojili čak šest medalja na Prvenstvu centralne Srbije u Kragujevcu, održanom u subotu 25. decembra, piše Glassporta.rs.

Navikli su nas poslednjih godina na izuzetne rezultate u Kik-boks klubu “Fajt tim 019” iz Zaječara. Ređale su se medalje i uspešni nastupi, kruna svega i zalog za budućnost bilo je otvaranje sale borilačkih sportova u naselju “Dva brata” na mestu bivše diskoteke “MZ”, minule godine.

Da je mesto za trening bio ključni sastojak za odlične rezultate, pokazuju i poslednji rezultati, kao i činjenica da je zaječarski Kik-boks klub dobio i podmladak na kome će bazirati budućnost kluba. Sa njima vredno rade i treneri, neki od njih još uvek i takmičari poput Nikole Milenkovića, predsednika KBK “Fajt tim 019”, Bojana Andrejića, inače trenera i predsednika Karate kluba “Timok”, a sve više se u rad uključuje sjajni mladi borac Aleksandar Milivojević. Takođe dobro dođe i savet Bobana Stojanovića, prvog čoveka Bokserske akademije “Zaječar” nekadašnjeg balkanskog i evropskog šampiona u kik-boksu.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame