Foto: Glas Zaječara

JKP “Higijena Zaječar” nalaže svim zakupcima tezgi na zelenoj pijaci i u hali sireva da se pridržavaju mera zaštite propisanih od strane Štaba za vanredne situacije Grada Zaječara i ukazuje na obaveznost i nužnost poštovanja mera i nošenja zaštitnih maski, stoji u saopštenju ovog preduzeća.

„JKP “Higijena Zaječar” opominje, ovim putem, zakupce na zelenoj pijaci i u hali sireva , ukoliko ne poštuju mere zaštite da će JKP “Higijena Zaječar” jednostrano automatski raskinuti ugovore sa onim zakupcima koji ne budu poštovali propisane mere i biće im zabranjen ulazak na pijacu i prodaja svojih proizvoda“. ističu iz JKP „Higijena“ Zaječar.

Poštovanje propisanih mera od strane Štaba za vanredne situacije Grada Zaječara važi i za kupce koji dolaze ne pijacu radi kupovine proizvoda, dodaju u saopštenju.

„JKP “Higijena Zaječar” je imenovala lice koje je odgovorno za kontrolu i koje će zapisnički konstatovati slučajeve nepoštovanja propisanih mera Šaba za vanredne situacije Grada Zaječara kao i njihovu primenu“.

Na osnovu sačinjenih zapisnika o nepoštovanju mera, pristupiće se raskidu ugovora o zakupu tezgi na zelenoj pijaci i hali sireva, stoji na kraju saopštenja ovog preduzeća.