Foto: Glas Zaječara

JKP “Higijena Zaječar”  oglasila se saopštenjem u kome apeluje na strogo poštovanje mera koje je doneo Štab za vanredne situacije grada Zaječara, zbog izuzetno ozbiljne situacije u vezi pandemije covid-a 19, a u cilju očuvanja zdravlja naših sugradjana i sprečavanja širenja iste.

U saopštenju se kaže da JKP “Higijena Zaječar” nalaže svim zakupcima tezgi na zelenoj pijaci i u hali sireva da se pridržavaju mera zaštite propisanih od strane Štaba za vanredne situacije Grada Zaječara.

„Svi zakupci tezgi na zelenoj pijaci i u hali sireva OBAVEZNI su da prilikom prodaje svojih proizvoda koriste zaštne maske na propisan način, pokrivajući nos i usta. Obaveza nošenja zaštitnih maski na propisan način važi i za kupce robe na zelenim pijacama i u hali sireva.

JKP “Higijena Zaječar” opominje, još jednom,ovim putem, zakupce na zelenoj pijaci i u hali sireva , ukoliko ne poštuju mere zaštite, da će jednostrano, automatski raskinuti ugovore sa onim zakupcima koji ne budu poštovali propisane mere i biće im zabranjen ulazak na pijacu i prodaja svojih proizvoda“.- ističe se u saopštenju.

Poštovanje propisanih mera od strane  Štaba za vanredne situacije Grada Zaječara važi i za kupce koji dolaze ne pijacu radi kupovine proizvoda.

U slučaju nepoštovanja ove naredbe, ŠVS će doneti odluku o zatvaranju zelenih pijaca i hale sireva.

Reklame