Foto: Glassporta.rs

Vaterpolisti Bora odigrali su poslednju prijateljsku utakmicu u 2021. godini u kojoj su dočekali “Štuke” iz Smederevske Palanke. Rezultat je bio u drugom planu, humanost i dobra volja da se pomogne bila je ono zbog čega se i veliki broj gledalaca okupio na bazenu Sportskog centra “Bobana Momčilović Veličković”. Na kraju gosti su odneli u neizvesnoj završnici rezultatom 15:18, piše Glassporta.rs.

Ali svi prisutni bili su u nedelju 26. decembra pobednici. Prikupljeno je više od 60 hiljada dinara za pomoć 13-godišnjoj Mariji iz Šarbanovca, a Vaterpolo klub “Bor” i Udruženje građana “Borci za Bor” dali pravi primer odlične saradnje dve organizacije.

Najefikasniji u redovima Bora bio je Šćekić sa 5 pogodaka, dok je odličan bio i Madanović sa 4 gola. Po dva su dali Jevremović, Rajković i Marko Jovanović. Igrali su još Žikić, Lacković, Vučkov, Arifi, Stojanović, Veljković i Tončić.

Vredi istaći da su za gostujuću ekipu iz Smederevske Palanke nastupili igrači mlađih selekcija domaćeg Bora Vuksan Videnović i Luka Nikolić.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame