Foto: Glas sporta
Reklame

Gradsko takmičenje zaječarskih osnovnih škola u stonom tenisu, održano je danas u hali sportova na Kraljevici. Učestvovao je manji broj ekipa i pojedinaca, uz poštovanje svih propisanih mera i ograničenje prisustva drugih lica, sem organizatora iz zaječarskog saveza za školski sport i Sportskog saveza grada Zaječara i učesnika.

Trijumf su odnele Osnovna škola “Đura Jakšić” u ženskoj i OŠ “Desanka Maksimović” u muškoj konkurenciji, piše Glas sporta.

Bilo je zanimljivih okršaja, naročito kod devojčica, gde je posle velike borbe pobedu odnela ekipa OŠ “Đura Jakšić”, a odluka je pala u dublu, gde su Mladenović i Badicović slavile protiv Milkić i Dubljević iz OŠ “Desanka Maksimović”.

Anastasija Mladenović bila je najbolja i u pojedinačnoj konkurenciji, dok je kod dečaka trijumfovao Maksim Milisavljević iz OŠ “Dositej Obradović” iz Vražogrnca, koji je u finalu nadigrao Dušana Petkovića iz “Desanke”. Čestitke zaslužuju i profesori fizičkog vaspitanja Emina Varat Ilić i Dragan Petković, koji su vodili pobedničke ekipe i pojedince.

Svi pobednici gradskog takmičenja u Zaječaru, obezbedili su plasman na Okružno takmičenje u stonom tenisu, koje je na programu u ponedeljak 26. oktobra u Sokobanji.

Izvor: Glas sporta