Foto: FB Boško Ničić
Reklame

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da je danas primio treću (buster) dozu vakcine protiv korona virusa, i pozvao građane da ne veruju u teorije zavere već u nauku i da se vakcinišu.

„Danas sam, verujući u medicinu a ne u lažne internet spinove, primio i treću (buster) dozu vakcine protiv covid-19 infekcije. Apsolutno me ne zanima je li covid-19 virus, bakterija ili nešto drugo, da li se novčići ili šerpe “lepe” za mesto uboda niti da li će me Gejts pratiti preko 5G mreže… bitno mi je da u bolnici ne zauzmem krevet ljudima koji boluju od teških nezaraznih bolesti, ne opteretim zdravstveni sistem svojim lečenjem zato što sam bio neodgovoran i da nikog drugog ne zarazim zato što sam verovao antivakserima koji šire debilne teorije u koje niko, iole zdravstveno prosvećen, ne može da poveruje“.istakao je on.
On je dodao i to da je svakome na savesti da odluči šta mu je činiti, i pozvao je svoje prijatelje i sugrađane da se vakcinišu.

„Molim moje prijatelje, poznanike i sugrađanke i sugrađane, koji mi veruju i koji znaju da nisam neko ko neodgovorno donosi odluke, a do sada nisu vakcinisani, da odvoje 15 minuta svog vremena, prime vakcinu, i daju doprinos naporima da ovu pošast 21.veka konačno zaustavimo i nastavimo normalan život. Hvala svima do kojih ove moje reči dopru.“- poručio je Ničić.