Glasno za omladinu, izvor: Glasno za omladinu /fb

Najnovija dešavanja oko navodne nuklearne elektrane u Boru pokazala je da vlast SNS-a i SPS-a ne brinu o javnom interesu i da zastrašuju građane zarad jeftinih političkih poena. Zrelost takvih postupaka je na nivou dece u vrtiću, te zbog toga ne smemo dozvoliti da nam takve osobe vode i državu, kažu iz Glasno za omladinu iz Bora.

Oni kažu da dnevni red 13. sednice  Skupštine grada Bora pokazuje da su inicijatorke referenduma za izgradnju nove bolnice bile u pravu u vezi pravne procedure, da je vlast SNSa i SPSa obmanjivala javnost oko procedure i na taj način onemogućila da građani Bora pokažu svoju volju i da na najdirektniji način izvrše soje suvereno pravo.

„Svakako da je ovaj postupak vlasti vredan kažnjavanja. Vidimo, takođe, da u kampanji Bolnica maltene nije spomenuta. Grad je oblepljen brojkama na panoima, a na njima nema da jednu klupu plaćaju preko 100.000 dinara i da je Vučićev tajkun Dejan Burčul dobio tender za izgradnju nove toplane. Ovo zlo koje je nadvilo našu Srbiju mora da ode. Način da se upali svetlo i otera mrak je da se glasa protiv ovih koji su na vlasti, zato, 17.12.2023. godine budite svesni da je vaš glas presudan i zbog toga izađite na birališta“, poručili su.

Reklame