Foto: Glassporta.rs
Reklame

Gimnastički klub “Zaječar” stavio je tačku na uspešnu sezonu nastupom na Državnom prvenstvu pionirske lige, koje je održano minulog vikenda u Kostolcu. Zaječarke su nastupile u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji i ostvarile solidan rezultat u izuzetno jakoj konkurenciji najboljih srpskih klubova, piše Glassporta.rs.

Pored domaćeg Kostolca i Zaječara, učestvovale su i ekipe iz Niša, Kruševca, Prokuplja, Novog Sada, Subotice, Kraljeva, Kruševca, Negotina, kao i dva tima iz Beograda.

Članice I selekcije GK “Zaječar” Iva Filipović, Nađa Ćelić i Iva Radulović takmičile su se u pojedinačnoj konkurenciji, dok je II selekcija u sastavu Lena Ivanović, Anđa Manić, Eva Grozdanović i Sofija Micić nastupila u ekipnoj konkurenciji.

Odličan rezultat ostvarile su zaječarske takmičarke iz II selekcije, koje su osvojile 5. mesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Eva Grozdanović bila osmoplasirana na razboju, a Lena Ivanović 9. na gredi u generalnom plasmanu. Vredi istaći i nastup takmičarki I selekcije, gde je Iva Filipović na razboju zauzela 8. mesto, dok je Nađa Ćelić na gredi osvojila 7. mesto.

Izvor: Glassporta.rs