Foto: Glassporta.rs

I dok su igrači i stručni štab na čelu sa Miroslavom Nikolićem u mislima na terenu i borbi za bodove, jer već za tri dana na Kraljevicu stiže stari komšijski rival „Rtanj“, tradicija je nešto što valja čuvati i negovati. Slava Fudbalskog kluba „Timok“ Mitrovdan obeležena je i sedmu godinu u nizu u prostorijama gradskog stadiona u Zaječaru, uz prisustvo brojnih članova, prijatelja, saradnika, simpatizera, ali i legendi aktuelnog zonaša sa Kraljevice, piše Glassporta.rs.

Njegovo preosveštenstvo episkop timočki Ilarion blagoslovio je sve prisutne, a nakon molitve u čijem činu je sadejstvovao protojerej Igor Ivković, zajedno sa kolačarom i domaćinom slave Ivanom Vučkovićem, prelomio je slavski kolač.

Ovogodišnji domaćin Vučković je predao tu čast Mladenu Vasiću, dugogodišnjem članu navijačke grupe „Otrovi“, koja ove godine slavi 25 godina od osnivanja.

Vladika timočki Ilarion, inače i sam bivši član zaječarskog fudbalskog kluba, poklonio je FK „Timok 1919“ ikonu Presvete Bogorodice donetu iz Jerusalima. Vladika je izrazio veliko zadovoljstvo što je imao priliku da lično čestita slavu i poželeo igračima Timoka puno zdravlja i da ih pre svega zaobiđu povrede, a da će onda i rezultati sigurno doći.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame