Jedva smo čekali i konačno se približio datum velikog finala divnog PAB KVIZ @pubquiz_zajecar školskog projekta – KVIZAŠ.

Finale će biti održano u utorak, 9. aprila u Omladinskom centru,  sa startom od 19 sati.

U finalu će učestvovati đaci 4. razreda, po 2 najbolje plasirane ekipe iz februarskih kvalifikacija održanih u svih 5 osnovnih škola u Zaječaru.

Za titulu PRVOG ZAJEČARSKOG KVIZAŠ ŠAMPIONA boriće se ekipe:

Ajkule i Klikeraši iz OŠ „Ljubica R. Nada“,

Timok  i Znalci iz OŠ „Desanka Maksimović“,

Mali krastavci i Petica iz OŠ „Ljuba Nešić“,

Minioci i Hajduci iz OŠ „Hajduk Veljko“,

Babaroge i Anime iz OŠ „Đura Jakšič“.

Obezbeđene su sjajne nagrade za najbolje, kao i iznenađenja za učesnike.

Kao i svi naši kvizovi i ovo finale će biti humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva idu za našu sugrađanku Marinu Nikolić koju čeka neurorobotski zahvat i rehabilitacija u cilju konačne pobede nad urođenom cerebralnom paralizom i nada u samostalni hod.

Shodno tome pozivamo roditelje, bate i seke, komšije, drugare i prosvetne radnike da nam se pridruže u što većem broju kako bi bodrili učesnike, podržali kviz i pomogli Marini i njenoj porodici.

Kao mali znak pažnje zbog iste te podrške, pripremili smo u pauzi kviza tombolu i nagrade za prisutnu publiku. Uslov za tombolu je humanitarni kupon koji „vredi“ 50 rsd – što više kupona, veće šanse za nagradu, ali i za brži oporavak drage Marine.

Veliko HVALA dugujemo direktorima škole koji su odobrili i podržali projekat, kao i učiteljima, učiteljicama i pomoćnim radnicima u prosveti na njihovoj dosadašnjoj pomoći i saradnji u organizaciji istog.

Jedva čekamo finale, druženje i kvizanje sa budućim velikim umovima našeg grada i zemlje.

Reklame