foto: facebook printscreen

Na društvenim mrežama sve češće se možemo susresti sa govorom mržnje. Svoj doprinos popularizaciji jezika linča daju mnoge poznate ličnosti, a među njima je svakako i gradonačelnik Zaječara, gospodin Boško Ničić.

Već duži vremenski period gradonačelnik Zaječar svoj „Facebook“ profil koristi kao stub srama, na kome svoje mesto pronalaze kako građani koji se kritički osvrću na rad GU Zaječar, tako i politički protivnici.

foto: prinscreen facebook

Zozon, berbek, krme, ljige, nacionalisti, novinarčići, sofijski, sijalica, don matejko, lampek, samo su neka od imena kojima Boško Ničić naziva svoje političke protivnike i neistomišljenike.

Rečnik gradonačelnika Ničića odavno prevazilazi granice dobrog ukusa i mere. Način njegovog obraćanja ne priliči ni kočijašu, a kamo li jednom prvom čoveku grada.

On, bez pardona, svoje protivnike proziva, narušavajući čast, ugled i dostojanstvo, ne vodeći računa šta će kome reći.

Da ne bi došli u situaciju da budemo optuženi da govorimo neistine, ovom prilikom vas podsećamo kako gradonačelnik Ničić na svom facebook profilu do sada nazivao svoje političke oponente…

Ovo je samo deo uvreda koje svakodnevno prvi čovek Zaječara na svom facebook profilu iznosi.

U poslednjoj objavi gospodin Ničić je napisao sledeće:

Kao jedinog doktora kandidata na izborima za MZ, i nosioca liste „Pobeda za naš grad“- dr Nenad Ristović, pozvali smo dr Nenada Ristovića da nam kaže svoje mišljenje o objavi gradonačelnika.

Dr Nenad Ristović rekao je sledeće:

Foto: Printscreen / Youtube

„Gradonačelniku Bošku Ničiću opraštam sve neistine i klevete koje je izrekao. Opraštam mu jer je pokazao svoje pravo lice čoveka i uplašenog političara. Opraštam mu jer su me roditelji učili da ljudima koji nemaju meru i snagu, oprostim jer su nejaki. Učili su me da pomognem svakome kome je pomoć neophodna i moju pomoć traže“.– rekao je Ristović i dodao:

„Pomoćiću mu da ode sa vlasti jer on to traži“.

Na profilu Demokratske stranke Zaječar, pojavila se i objava, koja po sadržini vrlo verovatno jeste odgovor na pomenutu prethodnu objavu gradonačelnika Zaječara, Boška Ničića.

Evo šta je o pristojnosti u svom govoru tada rekao gospodin Ničić:

Bosko Nicic – Demokrata,Naprednjak ili samo prevarant

Kako je Gradonacelnik Bosko Nicic kampanju za izbore za MZ 18.3.2018. poceo neistinima na racun Koalicije POBEDA ZA NAS GRAD, molimo gradjane Zajecara da pazljivo odgledaju video od 5 minuta iz 30.5.2015. i sami zakljuce ko je prevarant, ko nema casti i obraza, ko je hulja, ko se prikljucio onima koje je nazivao unistiteljima Srbije…Nadamo se da cete nakon gledanja doneti ispravnu odluku. POBEDA ZA NAS GRAD!!

Posted by Demokratska stranka Zaječar on Samstag, 10. März 2018

 

 

 

1 komentar