OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za posao. Međutim, važna dešavanja ionako ne očekujete. LJUBAV: Malo ste uznemireni i partner može pogrešno da protumači vaše signale. Nemojte biti previše brzi na jeziku, uvredićete ga. ZDRAVLJE: Podložni ste glavoboljama, ali i problemima sa prostatom (za muške pripadnike).

BIK

POSAO: Nešto što vam je veoma važno za posao i novac rešavate. Uvek imate bolje ideje od drugih. LJUBAV: Fatalne emocije! Filmska, nestvarna dešavanja… San iz kog nećete želeti da se probudite! Srećni ste, uživate u životu. ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

BLIZANCI

POSAO: Neka nova ideja vam je pala na pamet. Jedva čekate da vidite saradnike kako bi to predložili. LJUBAV: Ovan ili Vodolija će privući vašu punu pažnju. Moguće i obojica. ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate, imate dovoljno snage za sve.

RAK

POSAO: Niste zadovoljni dešavanjima iz prethodnog perioda i najradije biste promenili posao. Sačekajte sa važnim odlukama. LJUBAV: Ljubomora ili neki bes, mogu da dođu od strane partnera. Razgovarajte jer suzama nećete ništa rešiti. ZDRAVLJE: Usled emotivnog nezadovoljstva, generalno loše zdravlje.

LAV

POSAO: Danas nemojte mnogo da radite, ne bi trebalo da se forsirate. Sve će doći na svoje. LJUBAV: Nije vam baš sasvim jasno šta partner želi jer ne pokazuje. Dok čekate na njegove signale, možda vašu pažnju privuče neko drugi. ZDRAVLJE: Manji problemi, upalna stanja. Vodite računa o zubima.

DEVICA

POSAO: Shvatili ste šta treba da uradite da biste rešili probleme. Možda to nećete moći da završite toliko brzo ali je važno da imate rešenje. LJUBAV: Veoma dobro se osećate. Rešili ste nesuglasice sa partnerom i smatrate da je situacija stabilna. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa organima za varenje.

VAGA

POSAO: Neko vam danas može zameriti na ponašanju. Nemate lošu nameru, ali ni potrebu da se pravdate. Izbećićete konflikt diplomatskim stavom. LJUBAV: Niste zadovoljni danas. Mogli biste da nabrojite milion problema koje sada vidite između vas i partnera. Pokušajte da hladne glave rešavate stvari. ZDRAVLJE: Ne osećate se dobro i imate potrebu da se malo izolujete iako generalno ne volite samoću.

ŠKORPIJA

POSAO: Iz vedra neba će vam doći neka nova informacija u vezi posla, koja će vam biti od velike koristi. LJUBAV: Dobar dan za ljubav. U braku stabilnost, posvećenost porodici. Slobodnima, fatalne ljubavi i zanos. ZDRAVLJE: Manji problemi sa kičmom.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete danas dobiti neki novac, poklon ili ćete se sa nekim dogovoriti oko vraćanja duga. LJUBAV: Niste sasvim sigurni kako da reagujete na provokacije. Šta god radili, neka ne bude nepromišljeno. Partner je ljubomoran. ZDRAVLJE: Osetljiva žuč i želudac.

JARAC

POSAO: Danas ste preopterećeni brigama i problemima. Nećete ništa moći da promenite sa unapred negativnim stavom. LJUBAV: Preterano ste emotivni i razdražljivi. Partner iz najbolje namere može da uradi nešto što se vama neće svideti. ZDRAVLJE: Bolna i upalna stanja, pad imuniteta, problemi.

VODOLIJA

POSAO: Vi ne vidite problem trenutno, ali se čini da svi oko vas vide da nešto nije u redu. Razgovarajte sa kolegama o tome što im smeta. LJUBAV: Malo ste nervozni pa nekom ishitrenom reakcijom možete da povredite partnera. Nemojte da pričate ono što ne mislite. ZDRAVLJE: Manji problemi na nervnoj bazi, povećan umor ili nesanica.

RIBE

POSAO: Pošto ste hipersenzibilni, na intuitivnom nivou ste došli do rešenja za poslovni problem. LJUBAV: Dobar dan za ljubav, odnose sa porodicom. Pružićete im emocije i uživaćete u toplim i lepim trenucima. Ništa spektakularno ali dovoljno da se dobro osećate. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera, mogući problemi zbog toga.

Izvor: Mondo

Reklame