Foto: Pixabay
Reklame

Lavovi će imati problema zbog stresa, Bikovi se povlače u sebe, Vage imaju viška energije

OVAN

Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima koje imate na polju posla i da na neki način pokušavate da ih promenite. U vezi ne dobijate ljubav koja vam je potrebna i spremni ste da idete dalje. Moguća je malaksalost.

BIK

Vaša komunikacija sa saradnicima bi u narednom periodu mogla da dovede do novih, kreativnih poslovnih rešenja. Kao da nemate volju da sa partnerom razgovarate o svemu, već se nekako povlačite u sebe. Jetra vam je osetljiva.

BLIZANCI

Iako ne očekujete mnogo, današnji dan bi mogao da vam donese neki preokret po pitanju posla. Vašu vezu sa voljenom osobom ćete dovesti do raskršća na neki način. Želite veće promene. Zdravlje vam je dobro.

RAK

Osećate da je došao trenutak da se fokusirate na druge stvari kako bi odmorili i da posao malo ostavite po strani. Moguće je da vam je jako teško da pred voljenom osobom otvoreno pokažete svoja osećanja. Prekontrolišite štitnu žlezdu.

LAV

U vama postoji puno poleta da se posvetite svom poslu. Motivisani ste i nalazite rešenje za sve. Ako pokažete voljenoj osobi spremnost na kompromis, vaš odnos bi značajno mogao da se popravi. Problemi zbog stresa.

DEVICA

Pokažite strpljenje u komunikaciji sa saradnicima kako bi uspeli da nađete zajednička rešenja. Kraj vaše veze dolazi u narednom periodu. Biće vam potrebno vreme da postanete spremni za novu ljubav. Problemi sa urinarnim putevima.

VAGA

Očekuje vas period u kojem ćete generalno biti zadovoljni situacijom koju imate na poslu. Ne očekuju vas veće brige. Promene koje vaš partner želi su sada teško izvodljive. Moguće je da imate nesuglasice. Imate višak energije.

ŠKORPIJA

Vreme je da donesete odluku o pokretanju novog posla. Spremni ste da se posvetite novim poduhvatima. Sa voljenom osobom imate dosta rasprava. Naredni period nije povoljan za vaš odnos. Mogući su problemi sa grlom.

STRELAC

Dobijate sve više novih ponuda na poslovnom planu. Spremni ste da se posvetite svojim poslovnim ciljevima. Period koji vam predstoji je na neki način izazovan za vas. Imate prilike za vezu. Pazite na zdravlje.

JARAC

Postaje vam jasno da sa svojim saradnicima imate različite stavove i da se ne uklapate baš najbolje. Ako postoji osoba koja vam se dopada mogli bi da osvojite njenu pažnju danas. Skloni ste melanholiji.

VODOLIJA

Budite spremni na iznenađenja kada je u pitanju ovo polje. Neće sve biti onako kako očekujete. Pravo je vreme da se pomirite sa partnerom iz prošlosti prema kojem još uvek gajite osećanja. Psihosomatski problemi su naglašeni.

RIBE

Nalazite se pod velikim stresom. Današnji dan vam donosi manje poslovne probleme. Čeka vas novo poznanstvo sa osobom koja je rođena u nekom zemljanom znaku. Spremni ste za ljubavne promene. Redovnije jedite.

Izvor: Kurir